Dear forum reader!

If you want to get actively involved in the Forum and participate in the discussions, or want to start your own thread or topic, you will have to log into the game first. We are looking forward to your next visit in our Forum! Please be sure to register if you do not own a game account. CLICK HERE
Go Back   Damoria > Damoria – the archive > Archive > Update and idea pool
FAQ Members List Mark Forums Read

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 13.07.2011, 09:01   #1
-Hochstedter-
Padavan
 
-Hochstedter-'s Avatar
 
Join Date: 14.06.2009
Posts: 190
Default Troop master for Baldurs^^

Why is there no troop master available for the Baldurs ?
It is terrible to click through 240 castles manually every day LOL

Regards,
Hoch
-Hochstedter- is offline  
Old 18.07.2011, 19:00   #2
for.the.fun.of.it
Forum-Greenhorn
 
Join Date: 23.01.2009
Posts: 17
Default Troop Master

Hmm, You have to have the fastest clicker on the map with all of those. You would not believe how much extra time you would have on your hands if you would drop about 250 of those extra castles.
for.the.fun.of.it is offline  
Old 19.07.2011, 22:30   #3
.::SAW::.
Forum-Greenhorn
 
.::SAW::.'s Avatar
 
Join Date: 30.12.2008
Posts: 34
Default

-Hochstedter- there is a fixfox add on u can use but dont tell anyone else lol
__________________


Last edited by .::SAW::. : 28.07.2011 at 02:41.
.::SAW::. is offline  
 


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 08:47.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.