Dear forum reader!

If you want to get actively involved in the Forum and participate in the discussions, or want to start your own thread or topic, you will have to log into the game first. We are looking forward to your next visit in our Forum! Please be sure to register if you do not own a game account. CLICK HERE
Go Back   Battlestar Galactica Online > Battlestar Galactica Online - Game > Reporting Issues and Bugs
FAQ Members List Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 27.08.2013, 17:15   #1
Aurora131
Forum Ambassador
 
Aurora131's Avatar
 
Join Date: 21.10.2010
Posts: 1597
Default 46 Graeae Delta Interdiction Duty Mission: Bug or SyFy Perk?

I run 12 characters across all 12 servers but 3 of my characters are linked to a userid started through the SyFy portal (UA13) and the rest are linked to a userid started directly through BSGO (Aurora13).

I found all of my SyFy portal characters have this 4th mission but not the BSGO characters



The update number is the same across all servers (r18.0.114.37586).

I started a quickie disposable character on Sagittaron for comparison through the SyFy userid and was able to confirm the mission was available on the new account but not my regular Sagittaron account.

So bug or an unadvertised benefit for the SyFy players?
__________________
Citizen of All Twelve Colonies
Aurora13
UA13
Aurora131 is offline   Reply With Quote
Old 27.08.2013, 17:23   #2
dalliance1
Commander of the Forum
 
dalliance1's Avatar
 
Join Date: 12.03.2011
Posts: 3000
Default

I did wonder about that myself , as when I did the testing of this on Troy there were only 3 missions available to get map parts for .( we were given a link to the game to sign into using an ID and password they gave us )

Yet when I signed in today on my Kobol account I found there were 4 . Like you I joined through SyFy.
__________________





dalliance1 is offline   Reply With Quote
Old 27.08.2013, 18:00   #3
Aurora131
Forum Ambassador
 
Aurora131's Avatar
 
Join Date: 21.10.2010
Posts: 1597
Default

Quote:
Originally Posted by dalliance1 View Post
I did wonder about that myself , as when I did the testing of this on Troy there were only 3 missions available to get map parts for .( we were given a link to the game to sign into using an ID and password they gave us )

Yet when I signed in today on my Kobol account I found there were 4 . Like you I joined through SyFy.
You too? SyFy eh?

All I'll say is it would really suck if they pulled the same stunt with the MKIII and gave a code for the 15 pieces to the Americans only. Especially if it's just us foreigners still kicking around.
__________________
Citizen of All Twelve Colonies
Aurora13
UA13
Aurora131 is offline   Reply With Quote
Old 29.08.2013, 15:46   #4
scbypwr
All knowing Oracle
 
scbypwr's Avatar
 
Join Date: 22.03.2011
Posts: 5570
Default

No code I know of. Thanks for highlighting the reason why one toon has an additional mission.
__________________
Dirty Miners --- Death From Above


MWO Founder

LEADER...Keyboard Commandos and Forum Pilots Association!
scbypwr is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 11:40.

Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.